Bijeenkomst vernieuwersnetwerk herbruikbare bekers en maaltijdverpakkingen

Op 6 juni vond alweer de vierde bijeenkomst van het vernieuwersnetwerk herbruikbare bekers en maaltijdverpakkingen plaats.
2331
Datum: 6 juni 2023

Op 6 juni vond alweer de vierde bijeenkomst van het vernieuwersnetwerk herbruikbare bekers en maaltijdverpakkingen plaats. Deze keer zaten we op de bodem van het oude zwembad Tropica wat nu de circulaire hub Blue City is.

Er waren diverse presentaties. Deze keer van WeCup en van Paardekooper, beide aanbiedende partijen in de keten van herbruikbaar bekers en maaltijdverpakkingen. Daarna wisselden we de ervaringen van enkele gemeenten (Rotterdam, Hoekse Waard, Den Haag en Leiden) met het gebruik van herbruikbare bekers op festivals uit.

 

Na een rondleiding in Blue City hebben we gesproken over de focus en toekomst van het vernieuwersnetwerk. We kiezen voor het werken langs twee actielijnen:

  • Actielijn 1: Pilots rond collectieve uitdagingen om samen doorbraken te realiseren.
  • Actielijn 2: Werken aan stimuleren en bewustwording (bij branches, sportclubs en horeca).

En natuurlijk gaat de communitybuilder Sander Verschuren met uitbreiding en zichtbaarheid van het netwerk aan de slag. Onder het kopje documenten vind je de presentaties van de middag in een document bijeen en het verslag van de bijeenkomst. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Sander (zie verslag).

 

Delen:

Gerelateerde activiteiten

carlos-muza-hpjSkU2UYSU-unsplash

In gesprek over monitoring met Aldert Hanemaaijer

Eefke-Schramade

Transitiemanager Eefke Schramade: “Gaaf dat we een beweging met impact aan het creëren zijn”

Wouter-van-Neerbos

In gesprek met innovators uit de regio 2022: Wouter van Neerbos van OBBOTEC

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies