CIRCO Track Upcycling Bermgras

Diverse ketenpartners werkten samen aan de verwaardingsmogelijkheden voor bermmaaisel tijdens de CIRCO track Upcycling Bermgras. Lees verder.
Bermgras

Circulair West maakt zich in Noord- en Zuid-Holland sterk voor ondernemers uit alle sectoren om hun bedrijfsactiviteiten te (her)ontwerpen op basis van duurzame en circulaire uitgangspunten. Het organiseren van een CIRCO track voor bermgras past hierbij.

Diverse ketenpartners kwamen samen voor de CIRCO track Upcycling Bermgras vanuit de circulaire broedplaats C-Bèta. Door samen kennis en kunde te delen kunnen ketenpartners ontdekken hoe we bermgras beter kunnen verwaarden. Deelnemers die bij de drie CIRCO-track dagen aanwezig waren: Grondstoffencollectief, Rijkswaterstaat, OZHZ,  AW Groep, HOEK, Meerlanden, Griekspoor en Royal De Ree en de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid & West-Holland.

Bekijk hier de video impressies van de drie trackdagen geproduceerd door Circulair West. Deze tracks worden vervolgd in samenwerking met het Vernieuwersnetwerk Natuurlijke Reststromen van de provincie Zuid-Holland.

Delen:

Gerelateerde activiteiten

ZonNext

Het goede doen met gebruikte zonnepanelen

Berm

Tweede leven voor bermgras, zeewier en kerstboomnaalden

002_MPF5909-©Maaike-Petri-Fotografie

Rondetafel regioversnellers 2021: ondernemers, ga aan de slag!

Deze website maakt gebruik van cookies

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.