Community of Practice (CoP) Circulair inkopen groendiensten

Om in 2050 volledig circulair te zijn, zetten we als provincie in op circulair en duurzaam inkopen en aanbesteden bij al onze inkoopcategorieën.
527

Om in 2050 volledig circulair te zijn, zetten we als provincie in op circulair en duurzaam inkopen en aanbesteden bij al onze inkoopcategorieën, waaronder groendiensten.

Om de impact zo groot mogelijk te maken en om sámen kennis- en ervaring op te doen, zijn we op zoek naar professionals uit Zuid-Hollandse gemeenten en waterschappen die deel willen nemen aan de Community of Practice (CoP) Circulair inkopen groendiensten. Deze CoP focust enerzijds op het praktisch werkend maken van circulair inkoop en aanbesteding van groendiensten voor je eigen organisatie en anderzijds op het opstellen van een handreiking Circulair inkopen groendiensten voor iedereen in het vakgebied.

In deze CoP leren we van elkaars ervaringen en ontwikkelen we als community nieuwe manieren om inkoopprocessen van groendiensten circulair te maken. Zie de bijgaande uitnodiging voor meer informatie en verwachtingen over de CoP en hoe je je aanmeldt.

Heb je vragen over de Community of Practice, neem dan contact op met Justine Amelung: jip.amelung@pzh.nl

Delen:

Gerelateerde activiteiten

Berm

Tweede leven voor bermgras, zeewier en kerstboomnaalden

Tine Bakia

In gesprek met innovators uit de regio: Tine Bakia van PackBack

Rondetafelgesprek wethouders

Rondetafel gemeenten 2021: circulariteit & eilandmentaliteit

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies