Dag van de Ondernemer 2023

De Dag van de Ondernemer is een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.
Dag vd Ondernemer

De Dag van de Ondernemer is een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Ook de provincie Zuid-Holland laat op deze dag zien – die dit jaar op 17 november viel – dat zij veel waardering heeft voor het ondernemerschap in haar regio.

Gedeputeerde Meindert Stolk ging op bezoek bij ondernemers in Goeree-Overflakkee. Samen met wethouders Henk van Putten en Berend Jan Bruggeman en de voorzitters van ondernemersverenigingen spraken zij over de economische ontwikkelingen op het eiland, de provinciale visie op duurzaam ondernemerschap en het sociale ondernemerschap in de regio.

Stolk onderstreepte de waarde van samenwerking en duurzame groei, waarbij hij opmerkte: “Het is inspirerend om te zien hoe ondernemers op Goeree-Overflakkee werken aan een duurzame toekomst. Niet alleen op dit eiland, maar in de gehele ondernemerswereld staan we voor economische uitdagingen. Bijvoorbeeld de overgang naar energieneutraal en circulair. Laten we de handen ineenslaan om hieraan te werken.”

Als provincie proberen wij ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen. Denk hierbij aan MKB-deals, subsidies voor circulair, het ondersteunen van Fieldlabs en nog vele andere mooie initiatieven. Ook op het gebied van netwerken zijn wij actief: wij verbinden en koppelen de juiste mensen aan elkaar. Ook koppelingen die je niet zo snel zou verwachten.

In contact komen? Wij zijn te bereiken via circulair@pzh.nl.

Delen:

Documenten

Externe links

Gerelateerde activiteiten

Wouter-van-Neerbos

In gesprek met innovators uit de regio 2022: Wouter van Neerbos van OBBOTEC

DZB

Circulaire hout hub in Leiden

carlos-muza-hpjSkU2UYSU-unsplash

In gesprek over monitoring met Aldert Hanemaaijer

Deze website maakt gebruik van cookies

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.