Netwerkbijeenkomst Circulaire Plastics in de Tuinbouw

Een gezonde, circulaire toekomst maken we samen. Vanuit die gedachte werkt de provincie Zuid-Holland samen met Greenport West-Holland aan circulaire kunststoffen in de tuinbouw.
Orchidee_plastic

Een gezonde, circulaire toekomst maken we samen. Vanuit die gedachte werkt de provincie Zuid-Holland samen met Greenport West-Holland aan circulaire kunststoffen in de tuinbouw.

Waar staan we?
Provincie Zuid-Holland liet onderzoeken wat de volumes en toepassingen van plastics in de Zuid-Hollandse tuinbouw zijn, wat single-use is en wat we al circulair doen. De uitkomsten delen we tijdens de bijeenkomst op 14 juni 2022.

Netwerkgerichte aanpak
Tijdens deze netwerkbijeenkomst leer je meer over de Europese context van circulaire plastics, ga je in gesprek met teles, kwekers, verpakkers, vervoerders, retailers, beleidsmakers, ontwerpers en onderzoekers én maak je kennis met circulaire initiatieven. We horen graag waar jij aandacht voor wil in het verduurzamen van plasticgebruik in de tuinbouwsector.

Programma en locatie op dinsdag 14 juni (14:00 – 17:00)
Na een frisse key-note en de presentatie van de cijfers van Schuttelaar & Partners, gaan we onder leiding van creatief denker Marcel Stolk in gesprek over vervolgstappen naar aanleiding van het onderzoek. Uiteraard sluiten we af met een netwerkborrel.

Een gedetailleerd programma volgt gauw!

Locatie: restaurant en evenementenlocatie De Dyck—Woubrugge

Wil je deze sessie niet missen, meld je dan vast aan via onderstaande link en zet 14 juni in je agenda!

Klik hier om je aan te melden

Delen:

Gerelateerde activiteiten

Leonie van der Steen

In gesprek met innovators uit de regio 2022: Leonie van der Steen van Squarwise

Jan Jaap

In gesprek met innovators uit de regio: Jan-Jaap van Os van Exasun

Jan v Ginkel

Koplopers in transitie: het gaat om de beweging

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies