Regioversnellers in Zuid-Holland

Circulaire regioversnellers in Zuid-Holland aan de slag!
1354

Ingenieursbureau Royal HaskoningDHV heeft in opdracht van de provincie Zuid-Holland onderzoek gedaan naar regionale organisaties en netwerken die in Zuid-Holland voorlopen in de transitie naar een circulaire economie. In maart 2022 vond een bijeenkomst plaats met een aantal van hen, waaronder BlueCity, Cirkelstad, VNO-NCW (koplopersnetwerk Groene Groeiers), Groene Hart Werkt!, Greenport West-Holland, Platform CB’23 en Circulair West. Het doel? Het versnellen van de transitie naar een volledig circulair Zuid-Holland door samen met deze regioversnellers te verkennen hoe we de onderlinge samenhang en samenwerking kunnen vergroten en doelgerichter kunnen werken.

Als resultaat van het onderzoek en de bijeenkomst heeft Royal HaskoningDHV een poster gemaakt met bevindingen en aanbevelingen voor de provincie om samen met circulaire regioversnellers in Zuid-Holland aan de slag te gaan. Download deze poster hieronder.

Delen:

Gerelateerde activiteiten

9902

In het zonnetje: Marjanne Cuypers van BlueBlocks

Utrecht, 25-07-2023, Marianne Volleberg (rechts)en Gina Neggers (links) van grondstoffenbos met hun product Heilige Grond compost bij Dille en Kamille Utrecht. Zij hebben een product ontwikkeld, compost dat gemakt wordt van kerstbomen.

In het zonnetje: Gina en Marianne van het Grondstoffenbos

OBBOTEC

Plastic 100% hoogwaardig recyclen

Deze website maakt gebruik van cookies

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.