Alleen samen kom je vooruit! Event voor en door Zuid-Hollandse gemeenten

mieren

Samen kom je verder! De afgelopen jaren zijn Zuid-Hollandse gemeenten met elkaar aan de slag gegaan om de circulaire samenleving dichterbij te brengen. In communities of practices, leernetwerken en projecten wordt ervaring en kennis opgedaan en uitgewisseld. Gemeenten vinden zo samen het wiel uit en ontwikkelen nieuwe oplossingen. Op dinsdag 21 november van 14:00 tot 18:00 uur organiseren we vanuit de provincie een middag volledig in het teken van het delen van kennis en ervaring rond circulair voor en door Zuid-Hollandse gemeenten.

Save the date

Voeg toe aan je agenda!

Een greep uit het programma

Kom op 21 november naar het provinciehuis, waar de opbrengsten vanuit verschillende initiatieven door gemeenten worden gedeeld. Het programma is nog in ontwikkeling, maar onderwerpen die er in ieder geval aan bod komen zijn:

  • Circulaire gebiedsontwikkeling
  • Circulair inkopen van groendiensten
  • CircuLaw: regelgeving voor een circulaire economie

Na de sessies staat het einde van de middag in het teken van gesprekstafels met bestuurders. Zuid-Hollandse wethouders en gedeputeerden zijn uitgenodigd om met jou het gesprek aan te gaan over circulaire thema’s en wat de transitie naar een circulaire samenleving van ons vraagt.

Heb je ideeën of wil jij bijdragen aan de het programma van de dag? Laat het weten via circulair@pzh.nl

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies