Bijeenkomst Vernieuwersnetwerk herbruikbare bekers en maaltijdverpakkingen

Op 21 maart 2023 vond de derde sessie van het Vernieuwersnetwerk herbruikbare bekers en maaltijdverpakkingen plaats. Bekijk hieronder het verslag en de presentaties.
1353

Op 21 maart 2023 vond de derde sessie van het Vernieuwersnetwerk herbruikbare bekers en maaltijdverpakkingen plaats. Deze bijeenkomst stond in het teken van de OPEN omgeving (to-go markt). En niet zonder reden, want met de aankomende wetgeving op 1 juli 2023* zal de vraag naar herbruikbare systemen voor deze OPEN omgeving snel groeien. Dat vraagt ook om inrichting van een infrastructuur.

Deze keer waren we welkom in het gemeentehuis van Waddinxveen. Victor Versluijs van Vytal gaf een presentatie over zijn ervaringen met herbruikbare bekers en maaltijdverpakkingen in een retoursysteem bij restaurants en retail. We gingen met elkaar in gesprek over de verschillende omgevingen waarbij herbruikbaar toepasbaar is (zie hieronder) en sloten de bijeenkomst af met een bezoek aan de wasstraat van Swapbox.

In het verslag vind je een terugkoppeling van deze interessante netwerkbijeenkomst. Bekijk hier de presentatie van Bowine Wijffels (provincie Zuid-Holland) en hier die van Victor Versluijs (Vytal). Wil je meer informatie over het Vernieuwersnetwerk Herbruikbare bekers en maaltijdverpakkingen? Klik dan hier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.